Безспорен факт е, че с играта и личните си постижения Джеймс Хардън оказва голямо влияние в NBA.

Мачът на звездите 2020, NBA, Леброн Джеймс, Янис Адетокумбо и какво се случи по време на звездния уикенд

Уикендът на звездите или най-голямата кражба

Почивните дни бяха особено интересни

Въпреки това Брадата, както е известен Хардън, не може да изведе своя Хюстън Рокетс до запомнящо се представяне в плейофите. Не един или два пъти пък е критикуван за слабата си игра в защита, която на моменти дори липсва.

Критикуван е и че в много случаи предпочита да стреля, а не да подаде на съотборник в по-добра позиция.

Янис Адетокумбо и Джеймс Хардън един срещу друг в Мача на звездите

Източник: GettyImages

Янис Адетокумбо и Джеймс Хардън един срещу друг в Мача на звездите

На база на всичко това Янис Адетокумбо, който пък безспорно е сред най-добрите играчи в NBA през последните няколко години, реши да се пошегува с Джеймс Хардън.

Гръцкият национал беше капитан на единия от отборите на Мача на звездите, който се проведе преди няколко седмици. Тогава Янис каза, че е избрал Кемба Уокър пред Хардън, защото е искал съотборник, който да му подава топката.

Очевидно това е засегнало много Джеймс Хардън, който в интервю за ESPN каза, че всъщност той има повече асистенции от Кемба. Което наистина е така, защото преди паузата за Мача на звездите Хардън се намираше на 10-о място по асистенции за сезона, докато Уокър беше под номер 36.

Видимо огорчен, Джеймс Хардън каза, че не разбира шегата на Янис и тогава нещата загрубяха. Той каза, че би му се искало да е висок над два метра (визирайки Янис) и просто да тича по корта и да прави забивки.

"Предполагам, че за това не се изискват качества като цяло." Оу! Това определено заболя, но Янис Адетокумбо не се подведе по тези коментари. Той просто отговори, че целта му е да играе баскетбол, да печели и да се прибере при семейството си. А ако Хардън вярва в това, което казва, си е негова работа.

Янис Адетокумбо, Милуоки Бъкс и момчето от Гърция, което пише история

Янис Адетокумбо - момчето от Гърция, което сбъдва мечтите си

Феноменалният сезон на басктеболиста в NBA

Лесно ранимата душа на Джеймс Хардън пък е убедена, че ако спечели титла, хората ще започнат да го оценяват. Е, не сме сигурни, защото Янис Адетокумбо също все още не е спечелил такава, но се радва на много повече любов от феновете.

А и затвори устата на Брадата с представянето си през последните два мача след изказването.