Следим какво се случа около Shotgun Wedding от началото на 2021 г. поради няколко причини. Първата е, че в нея участва Дженифър Лопес. Втората са обстоятелствата около скандалното отпадане на екранния й партньор Арми Хамър. Третата е замяната му с Джош Дюамел.

Джош Дюамел, Shotgun Wedding и той ли ще замени Арми Хамър във филма с Дженифър Лопес

Намериха ли заместник на Арми Хамър

Логичен и правилен избор

После дойде новината за присъединяването към актьорския състав на Лени Кравиц и Дженифър Кулидж, и колкото и тривиално да звучи сюжетът на тази романтична екшън-комедия, все пак заради развръзките около заснемането й ни стана още по-интересна.

През април миналата година Дженифър Лопес разкри за първи път какво да очакваме от Shotgun Wedding. Тогава тя публикува поредица от снимки, на които я виждаме до Джош Дюамел, облечена в окървавена сватбена рокля. "Нямаме търпение да гледате този филм", написа към тях Джей Ло.

А сега може да дръпнем още малко завесата, защото имаме нови официални кадри от снимачната площадка. Очевидно, освен сватбена торта и вълнуващо тържество, в Shotgun Wedding ще има и много вълнуващо... отвличане и заложници.

Първите снимки разкриват противоречивата връзка между Дарси (Джей Ло) и Том (Джош Дюамел). И докато на единия кадър виждаме щастливата двойка в интимен момент, гледайки се един-друг с любов, на втория ставаме свидетели на пълна бъркотия.

Сватбената рокля на Дарси е защипана от гумата на автомобил, от чиято хватка тя всячески се опитва да се измъкне, докато в опит да й помогне, Том я дърпа за ръцете. Вероятно това е и началото на частта с екшъна в романтичната комедия.

Дженифър Кулидж, която също играе в продукцията, се появява на друга снимка, облечена в нощница, а косата ѝ, цялата е увита в ролки. Лени Кравиц пък виждаме да излиза от водата, оставяйки зад себе си предаващи се хора с вдигнати ръце.

Shotgun Wedding, Дженифър Лопес и присъединяването на Лени Кравиц към актьорския състав

Лени Кравиц - бивше гадже на Джей Ло

Какво още знаем за Shotgun Wedding

Премиерата на Shotgun Wedding е на 27 януари 2023 г. в Amazon Prime Video.