Преди време споделихме личните впечатления на сервитьорка от звезди, които обслужва в ресторанта на нюйоркски хотел. Подобно на нея, наскоро друг страничен наблюдател разказва как са се държали няколко прочути личности, докато работи като стюард.

Джулиса Мерседес, TikTok, Опра Уинфри, Зендая и звездите през погледа на сервитьорката

Истинската същност на звездите - през погледа на една сервитьорка

Отстрани се вижда най-добре кой какъв е

Американецът Том качва два записа в TikTok, в които описва сблъсъка си с известните личности. В единия от тях той напомня, че все пак всички имаме лоши дни...

Гордън Рамзи

Шеф-готвачът е прословут с откровеността и с избухливия си характер. Явно се държи естествено пред камерите и когато е сред непознати, защото Том е останал с добри впечатления от срещата си с него.

Стюардът разказва как Рамзи сядал в кухнята на самолета и си приказвал с персонала. Даже предложил на екипа да се пробва в Hell's Kitchen, което според Том "е прекрасно".

Дженифър Анистън

Том споделя, че е слушал много за Дженифър Анистън от колегите си и я нарича "абсолютен ангел". Явно актрисата е толкова чаровна в реалния живот, колкото е и на екрана.

Подобно на Рамзи, и тя обича да разговаря с непочнати. "Какво повече да искаш от знаменитост, която изглежда толкова безупречно като нея", казва стюардът.

Джеймс Кордън

Том говори за актьора и водещ на Late Late Show - Джеймс Кордън, със смесени чувства. Не крие, че е чувал как веднъж е помогнал на стюардесите да се справят с непокорни деца по време на полет. Но в същото време смята, че славата го е променила и се държи малко като "примадона".

Наоми Кембъл

За британския супер модел Наоми Кембъл стюардът казва, че спокойно може да посвети цяло видео само на нея и преживяванията на колегите му с нея. Една от компаниите, за които е работил, направо обявяват Кембъл за персона нон грата и отказват да я качат на борда.

Наоми Кембъл, предпазните костюми и манията на супермодела

С какво Наоми ще влезе в историята

А преди й се подигравахме...

А най-хубавото, което Том казва за Наоми, е, че си е покривала седалката в самолета, за да не се зарази с микроби, уточняват от Best Life. Но това въобще не ни изненадва, защото тя не се качва на борда без предпазен костюм като на медиците от първа линия.

@tramptom69

Rating celebrities I served as a flight attendant #fyp #celebrities #feelgoodfactor

original sound - Tom