Окачествен като пионер в модерното кросоувър течение, както и като един от най-талантливите музиканти, световноизвестният виртуозен цигулар Дейвид Гарет ще посети отново България. Не можем да си представим по-добро място за концерта му от Античния театър в Пловдив. Събитието, което ще се състои на на 3 юни 2025 г. е част от световното турне Millennium Symphony World Tour 2025, като заедно с неговите група и оркестър, ще обиколи цяла Европа.

С кариера, която обхващаща повече от три десетилетия, Дейвид Гарет продължава да пленява милиони с майсторските си вариации, като се стреми да премахне границата между класическата и съвременната музика. Със 17 албума зад гърба си, над пет милиона продадени диска и 5.6 милиарда стрийма в световен мащаб, международната популярност на Дейвид Гарет е неоспорима. Доказва го и фактът, че неговите записи са отличени с 14 платинени и 32 златни награди.

Гарет отваря нова, вълнуваща страница с издаването на новия си албума Millennium Symphony, като събира най-добрите хитове от последните 25 години във вълнуваща музикална палитра. Цигуларят определя своята Millennium Symphony като лична "кросоувър революция". 

Снимка 687593

Източник: GettyImages

Билетите за концерта на Дейвид Гарет влизат в предварителна продажба за членовете на Fest Club на 24 октомври и в основна продажба на 25 октомври в мрежата на tickestation.bg на цени от 160 до 300 лв.