Дензъл Уошингтън намали темпа, с който участва във филми, но това е напълно нормално предвид факта, че след месец ще навърши 69 години.

“Закрилникът 3: Последна част” в бокс офиса - успех или провал претърпя филмът с Дензъл Уошингтън

Провали ли се новият филм на Дензъл Уошингтън в бокс офиса

“Закрилникът 3: Последна част” спечели милиони, но дали са достатъчни

Ето защо няма как да пропуснем новината, че актьорът се впуска в ново приключение. От Variety разбираме, че Уошингтън ще участва в филм на Netflix, който за момента няма дори работно заглавие.

Но пък се знае, че ролята на актьора ще бъде на легендарния картагенски генерал Ханибал. Сценарият ще бъде написан от Джон Логан, който е отговорен за "Авиаторът" на Мартин Скорсезе и "Гладиатор" на Ридли Скот. Режисьор на филма пък ще бъде Антоан Фукуа.

Снимка 632079

Източник: Alexandra Films

Това ще бъде четвъртият пореден филм на Дензъл Уошингън, който е режисиран от Фукуа след трите части на "Закрилникът". Към момента се знае, че филмът ще се съсредоточи върху някои от ключовите битки, които Ханибал води срещу Римската Империя.

Sly, The Crown, All The Light We Cannot See и новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

От The Crown до коледен филм

По принцип Ханибал успява да нахлуе в Италия на боен слон, като под негово ръководство картагенците окупират голяма част от Южна Италия за цели 15 години. Преди този филм ще видим Дензъл Уошингтън в продължението на "Гладиатор", което в момента се снима в Мароко.