Юни е и е почти лято, макар времето да се опитва да ни покаже друго. Ние обаче сме си в лятно настроение, както и музикалните артисти, ако съдим по последните им произведения. Ето пет песни от седмицата, с които да се настроим за ваканция.

Старт поставяме с русата Били Айлиш и Lost Cause, която може и да е в характерния й меланхоличен стил, затова пък видеото е изненада. В него певицата за първи път след онази корица показва пищните си форми в женска компания, почти като реклама на Dove.

Още една поп принцеса е готова с летен хит. Дуа Липа влиза в ролята на каубойка и това й отива (с този външен вид всичко й отива всъщност). Звученето ни идва малко повече в стил 80-те, но й е простено.

Правим неплавен преход към Италия, където Андреа Бочели е направил дует с виолончелото на Хаусер от 2CELLOS. И всъщност им се е получило доста добре.

Фаворитът ни за седмицата е Леон Бриджес с една романтична песен и доста силно видео с неочакван край. Новият му албум Gold-Diggers Sound се очаква това лято.

И нещо за отскок в петък вечер - DJ Khaled, който продължава да е високо продуктивен, да ни пробутва скрити и не съвсем скрити реклами в клиповете си и да кани колкото се може повече гост звезди в тях.