Дамите в кралските семейства винаги са били пример за обноски, образование и стил. Необходимо е само да споменем Кейт Мидълтън и няма нужда да казваме повече.

Кейт Мидълтън, признанието за най-стилна кралска особа в света и конкуренцията с Виктория Бекъм

Конкуренцията между Кейт Мидълтън и Виктория Бекъм

Коя е по-по-най

Е, да, в Европа има и други кралски семейства, освен британското, което води по популярност, и те също има с какво да ни изненадат приятно. За пореден път това се случи при публикуването на новата класация на списание Tatler за най-стилните кралски особи в Европа.

И, не, на върха не е нито херцогинята на Кеймбридж, нито принцеса Летисия, които често събират възхищението на всички с модния си избор. Името на Беатриче Боромео може да не ни е познато, но няма как да не сме любопитни да научим повече - защото тя е най-стилната кралска особа на континента.

Снимка 544611

Източник: GettyImages

36-годишната Беатриче е родена в аристократично италианско семейство. След като завършва образованието си, започва работа като журналист в различни престижни европейски медии.

Снимка 544609

Източник: GettyImages

През 2015 г. се омъжва за с три години по-малкия от нея Пиер Казираги - внук на Грейс Кели, син на принцеса Каролин и принц на Монако. Така става част от кралското семейство на княжеството. А този ден ще бъде запомним най-вече с двете й рокли на Valentino и още толкова на Armani, с които дава сериозна заявка да бъде сред най-стилните кралски особи.

Снимка 544610

Източник: GettyImages

Беатриче е последовател на модерното движение в кралските семейства и далеч не е фен на консерватизма. Обича бляскавите събития и още по-бляскавите тоалети. Носи ги със стил и класа, като не пропуска да демонстрира уменията си и като модел, които натрупва по време на професионалния си път в тази област, продължил няколко години.

Снимка 544612

Източник: GettyImages

Дори в ежедневието си, дори когато носи дънки, Беатриче го прави така, както не всички умеят. Тя комбинира перфектно все елемент от тоалета си и безспорно можем да я използваме като модно вдъхновение.