Ежедневието на модерните хора е динамично и изпълнено с много задачи. А те отнемат и време, и сили. Но колкото и да е трудно, младите успяват да вмъкнат в тази гъста програма и приятелите, и забавленията. Ето го и доказателството.

Александра Димитрова е само на 17 години, учи в Немската гимназия и естествено, се занимава с още много неща. Едното от тях е музиката, с която не е преставала да бъде в близки отношения още от четиригодишна. Международни конкурси, кавъри, авторски песни и участия на живо - вече е минала през всичко.

В социалните мрежи е направо професионално активна, като в Instagram, освен свои кавъри на известни песни, публикува съвети и показва тенденции, свързани с модата и красотата. Държи ни в течение и на интересните си преживявания от пътувания у нас и по света.

Снимка 571157

Източник: Личен архив

Модата и пътуванията пък ни водят до другата слабост на Александра - хобито ѝ да бъде модел, което все по-често се превръща и в професия. А да носиш три дини под една мишница (четири, ако броим и ученето) не е лесна работа. Александра обаче е пълно олицетворение на своето поколение и е намерила начина да жонглира с всичко.

"След като няколко пъти вече имам периоди, в които се чувствам изнервена и напрегната, реших да приоритизирам някои неща и да се откажа от други, в името на психичното ми здраве и спокойствие. Така отделям цели дни само за учене и други - само за модни и музикални ангажименти."

Снимка 571161

Източник: Личен архив

Днес Александра се е научила как да бъде повече мултифункционална, без това да й причинява някакви притеснения. Планира и времето си по-добре. А за да направим нещата още по-лесни, връчихме в ръцете ѝ новия Huawei nova 9SE в светлосин цвят (Crystal Blue) - за да прекарат няколко дни заедно, да прави каквото обикновено прави в ежедневието си с него и да сподели впечатления.

Разбира се, впечатлена е първо от визията на телефона и 3D стъкления му гръб с нано-текстура с двойно покритие. Точно като 99% от хората, още с взимането на телефона тя изпробва четирите камери и всичките им функции. И да, очарована е от работата на вградения изкуствен интелект.

"В заснемането на видео или снимки изкуственият интелект ми помага със стабилизацията на картината и фокуса си. При видеото колкото и да се мърдам и да снимам в движение, картината остава стабилна, а всичко изглежда много плавно и не се разфокусира."

Снимка 571146

Източник: Личен архив

Не ѝ е нужно много време, за да разбере, че nova 9SE е с висока резолюция и бързо опресняване на екрана (90 Hz). Dual-View режимът на снимане обаче променя играта тотално.

"Той представлява снимане с предната и задната камера едновременно. А това може да бъде много полезно при заснемане на реакцията на човек, докато гледа нещо пред себе си, или за влог."

Освен това, телефонът може да прави и непрекъснат видео запис както с предната 16-мегапикселова камера, така и със задната, сменяйки между двете.

Като истинска романтичка, Александра много обича залезите. Обича и да пътува. Била е на много места, но дълбоко я впечатляват Париж, Рим и Мадрид. Там е готова да се връща винаги и всеки път да намира по нещо ново. Със сигурност, следващия път би искала да има и nova 9SE в ръцете си, за да улови красотата на тези градове, не само през деня, но и по залез слънце и през нощта.

Причината: "С режима за нощни снимки се чувствам спокойна, че не трябва вече да си нося допълнителни светкавици и светлини, а мога да заснема и красивите вечери по всяко време."

Не е нужно да се притеснява и за батерията - заради бързото зареждане с 66W SuperCharge, само за телефонът се зарежда до 60% само за 15 минути и до 100% за 36 минути.

Снимка 571154

Източник: Личен архив

Добре знаем, че креативността в днешно време минава и през социалните мрежи, а в този творчески процес технологиите са изключително важни. Ето защо Александра много държи смартфонът ѝ да е бърз и да изпълнява по няколко команди едновременно. Големият екран и батерия също са много важни, защото част от снимките, които публикува в социалните мрежи, тя обработва именно през телефона.

За нея Huawei nova 9SE се справя с всички тези задачи и изисквания. "Бързият софтуер, процесор и RAM паметта ми позволяват да правя няколкото неща едновременно, без да бъгва."

Снимка 571151

Източник: Личен архив

Впечатлена е и от функцията за бързо и леснодостъпно падащо меню, което ѝ осигурява бърз достъп до най-ползваните приложения. И те не са малко, защото както вече стана ясно, ежедневието на едно 17-годишно момиче може е доста натоварено.

Накрая, след всичко казано и преживяно с Huawei nova 9SE, искаме да надникнем в Screen Time-a на Александра. Иначе казано, да разберем кои приложения на телефона е използвала най-много.

На първо място са социалните мрежи. В първите места обаче са и приложенията за обработка на снимки и видеа. "След тях се нареждат апликациите за документи, онлайн книги, имейли и много други. Накрая остават развлеченията като игри и забавни и интересни апликации за разпускане и забавление."

Точно това и очаквахме от Александра, защото тя е типичният представител на поколението си - намира време и за учене, и за приятели, и за забавление. Очевидно, и за още много други неща.