Малко повече от месец остава до излизането на новия албум на Мадона - Madame X. За да не ни държи в напрежение до 14 юни, Кралицата на попа от няколко седмици пуска по едно ново парче.

Първо беше песента й с Малумa, след това "I Rise" и вече е време за трети нов сингъл. Ето го и него - "Crave", в сътрудничество с рапъра Swae Lee.

И като стана дума за колаборации, няма как да подминем Джъснтин Бийбър и Ед Шийрън. Британецът и канадецът обединиха усилия за парчето "I Don't Care", а текстовият клип към него дебютира в YouTube канала на Шийрън на 9 май.

От Ед Шийрън и Джъстин Бийбър се отправяме към Дон Диабло и Джеси Джей. Холандският диджей и английската певица пуснаха "Brave". Песента носи посланието, че понякога просто ни е нужен допълнителен тласък, който да ни даде необходимия кураж, за да преследваме мечтите си.

Давид Гета също издаде своя нов сингъл "Stay (Don"t Go Away)" с участието на Raye, точно навреме за лятото, което толкова чакаме. Вокалите на англичанката Raye перфектно допълват това жизнерадостно лятно парче.

Приключваме с Графа и NDOE, които също представиха обща песен, по тяхна музика и текст. Парчето, озаглавено "CA$H", идва с официално видео, което дебютира в YouTube на 10 май.