Както във всеки печеливш бизнес, така и в големите кинопродукции, конкуренцията между актьорите е жестока. Предстоящият The Batman на режисьора Мат Рийвс с Робърт Патинсън главната роля се очаква да излезе не по-рано от месец март догодина, но отдавна се говори за него.

Зоуи Кравиц като Жената-котка, Колин Фарел като Пингвинът, Робърт Патинсън и последни кадри от предстоящия "Батман"

Как изглежда Зои Кравиц като Жената-котка

Нямаме търпение!

Чак сега обаче Зоуи Кравиц, която също ще се включи като Селина Кайл, или Жената-котка, разкри как е успяла да победи останалите актриси на кастинга.

Пред Another Mag тя споделя, че на прослушването просто е била честна. И обяснява какво точно е имала предвид.

"Прочетох сценария. След това (Мат Рийвс) говори отново с мен, за да чуе какво мисля и да провери дали сме на едно и също мнение. Не го познавах добре... Когато се появят тези големи възможности, тези големи роли и вие наистина ги искате, е доста сърцераздирателно, ако не ги получите. Влагате много енергия", цитират я от FOX28.

"Нещото, което се опитвах да държа под контрол през цялото време, беше да не бъда просто приятна и симпатична, за да получа ролята. (Не исках) да прочета сценария и да кажа: "Харесва ми. Харесвам всичко в него." А след това да отида на прослушването и да се държа като кученце", разказва още Зоуи Кравиц.

Вал Килмър, „Вал“, костюмът и защо сравнява „Батман завинаги“ със сапунена опера

Вал Килмар разказва за костюма на Батман

И сравнява блокбастъра със „сапунена опера“

Целта й е била да бъде себе си, да бъде откровена и да покаже на режисьора чувствата си към героя. Така и става. Вярва, че именно откровеността й е била от ключово значение за включването й във филма.