На 12 май в западния свят отбелязаха Деня на майката. Много знаменитости отдадоха почит на собствените си майки или на близките си хора, които са майки. Сред тях беше и Джон Траволта, който почете паметта на покойната си съпруга и майка на децата му Кели Престън.

Cash Out с Джон Траволта и Кристин Дейвис - трейлър на криминалния екшън

Джон Траволта обратно в екшъна

За най-големия банков обир в Cash Out

"Честит ден на майката, Кели! Обичаме те, липсваш ни", написа 70-годишният актьор към снимка в профила си в Instagram, на която виждаме Престън с двете им деца Ела Блу и Бенджамин.

Кели Престън почина през 2020 г., след като не успя да се пребори с рака на гърдата. Според близки на Траволта, той все още не може да преживее загубата й, което пък му пречи да намери отново любовта.

"Джон се страхува да отвори сърцето си, да бъде отново раним и да се влюби, което е тъжно, защото той е един от най-милите мъже, които познавам, с огромно сърце", коментират негови близки пред Closer Weekly.

Снимка 659709

Източник: GettyImages

Именно те са забелязали невероятната химия между Траволта и Кристин Дейвис, с която той си партнира в най-новия си филм Cash Out. Според тях той е коментирал колко умна и красива е Дейвис. Приятелите им смятат, че двамата са идеални един за друг, а децата на актьора одобряват актрисата от "Сексът и градът" и смятат, че баща им заслужава отново да се влюби.

Прес събитията, свързани с премиерата на Cash Out предстоят, така че нищо чудно Джон Траволта и Кристин Дейвис наистина да успеят да се сближат.