Звездата на Хари Стайлс изгря още докато бе част от групата One Direction. Все още тийнейджър тогава, днес той е вече пораснал и зрял. Говори и по-открито за някои ранни моменти в живота си, от които се е срамувал.

Хари Стайлс, “As It Was” и рекордът на песента от предстоящия албум Harry's House в Spotify

Хари Стайлс разбива рекорди

Spotify има нов номер 1

В интервю за списание Better Homes and Gardens изпълнителят разкрива, че изобщо не му е харесвало хората да знаят за сексуалния му живот. "Толкова се срамувах от това, от идеята хората изобщо да знаят, че правя секс, още повече и с кого."

Британецът споделя още, че годините от 2010 до 2015 г. са били особено предизвикателни.

"Да разбера на кого мога да имам доверие беше стресиращо", обяснява той. Но допълва, че порастването го е направило по-осъзнат.

"Мисля, че стигнах до момента, в който си казах: "Защо се срамувам? Аз съм необвързан мъж на 26 години. И да, правя секс."

Поп певецът обаче отказва да коментира публично сегашната си сексуална ориентация. Тема, по която продължава да се спекулира, въпреки че Стайлс и актрисата Оливия Уайлд са двойка вече повече от година.

Очевидно самият той предпочита да държи личния си живот далеч от медийния интерес. "Бил съм открит с приятелите си, но това са личните ми преживявания, които са си мои."

С тези думи певецът набляга и на посланието, което иска да предаде - за повече разбиране и приемственост между хората.

Хари Стайлс, Оливия Уайлд, “As It Was” и разкритията в песента на изпълнителя за трудностите във връзката му

Колко трудна е връзката на Хари Стайлс и Оливия Уайлд

Поп звездата признава в най-новата си песен

Разбира се, тук можем единствено да се съгласим с Хари.