Докато Дженифър Лорънс набира все повече популярност в Холивуд, в личния й живот всичко е сякаш на пауза. В момента тя е сама - след раздялата с последния си любим Дарън Аронофски, който е доста по-голям от нея. Но в края на миналия месец тя призна, че още има чувства към него.

Не това обаче се оказва най-голямата драма за Лорънс. В откровена изповед пред The Sun, актрисата сподели, че в спалнята й от доста време цари суша. Точно от раздялата й с Аронофски през ноември миналата година.

Роклята на Дженифър Лорънс и един неочакван скандал

Роклята на Дженифър Лорънс и един неочакван скандал

Атака и защита

Звездата от "Игрите на глада" често успява да изненада с разкрепостено поведение, но истината за нея е съвсем различна. "Знам, че в повечето време говоря, сякаш искам секс, но това не е така", откровена е Дженифър.

И подчертава, че като погледна назад в интимното си минало, е била само с мъже, с които е във връзка. Без никакви забежки за една нощ и "приятели с екстри".

А причината за това не е толкова моралът на Лорънс, колкото нейната най-голям страх - от бактерии и микроби. Актрисата страда от гермофобия. Затова и е ужасена от мисълта, че някой от интимните й партньори може да я зарази с болест, предавана по полов път.

Снимка 344450

Източник: GettyImages

Въпреки това, и в синхрон с правилото си да си ляга само с гаджета, Лорънс се надява скоро да започне нова връзка. Но е и пределно наясно, че това ще бъде трудно.