Като хора, които редовно наблюдаваме Виктория Бекъм в Instagram, добре ни е известен един факт - бившото Spice Girls момиче отдавна вече не обича късите поли и разголената плът. 

Виктория Бекъм, сутрешните й ритуали, тренировката и как поддържа формата си

Една сутрин с Виктория Бекъм

Малките й тайни за перфектна фигура

Откакто основа своя моден бранд през 2008 г., Виктория Бекъм бързо се превърна в една от най-елегантните английски дами, чийто дрехи се харесват и от най-критичните световни модни дизайнери. Затова и през последните години виждаме Виктория, облечена или с костюми, или с елегантни рокли и поли, с дължина под коляното. 

И въпреки че съпругата на Дейвид Бекъм често позира за редица списания, за пръв път от много време насам я виждаме в една малко по-различна и по-разголена светлина. 

Виктория е на корицата на мартенския брой на Vogue Гърция, където е решила да покаже колко секси изглежда на 45 години. Една от причините несъмнено са дългите ѝ и стегнати бедра.

Изданието носи името Victorious, а на снимките, заснети от фотографа Алекси Любомирски, съпругата на Дейвид Бекъм позира включително и с няколко тоалета от колекцията пролет/лято 2020 г. на собствената си марка. 

"Ако животът е състезание, то Виктория Бекъм е безброен победител", пишат от Vogue Гърция, като уточняват, че тя е жена, която се е справила перфектно не само с предизвикателствата на своята  професия, но и с тези на семейния живот - и то с непоколебима смелост, както подобава на някого, чието име означава победа (victory).

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм, Ромео, Круз и Харпър Бекъм на ревюто на дизайнерката в Лондон

Най-елегантното семейство в Англия

Стилно семейство и стилна колекция

"Творческият ум зад една от водещите марки в модата, член на най-продаваната женска поп група в историята, съпруга на един от най-желаните мъже на планетата и майка на четири деца, Виктория Бекъм е на корицата на "победоносния" (Victorious) мартенски брой на Vogue Гърция", пишат още от списанието.

Виктория не пропусна да сподели някои от кадрите за списанието и в профила си в Instagram, където признава, че е ужасно развълнувана. Същевременно изказва и благодарности на целия екип за добрата работа и страхотния професионализъм.