Дейвид и Виктория Бекъм демонстрират висока класа и изтънчен вкус често, при това без компромиси. Явно такива не правят и по отношение на практичността. Ето защо звездната двойка е решила леко да загърби изтънчеността и да заложи на удобството, инсталирайки външна тоалетна в имението си за шест милиона паунда.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, как семейството прекара Коледа и какъв е подаръкът на бившата Spice Girl от съпруга ѝ

Когато Виктория Бекъм получи всичко, което поиска

С какво я изненада Дейвид Бекъм

До решението си Дейвид и Виктория стигат, след като забелязват, че на гостите им, които често присъстват в обширното имение, е доста некомфортно и изморително да изминават дългото разстояние от градината до далечните вътрешни тоалетни.

Затова двамата взимат доста присърце този значителен "проблем" и предприемат нужните мерки. Резултатът е удобно и практично външно помещение, проектирано от архитект, пише Bang Showbiz.

Снимка 589128

Източник: GettyImages

Двойката често прекарва времето си в красивия имот, който се намира в Чипинг Нортън, Оксфордшир, югоизточна Англия. Заедно с децата си, обичат да се наслаждават и на живота на открито. А към семейството редовно се присъединяват приятели и роднини, затова и градинските партита са почти ежедневие. Най-често те се случват около декоративното езеро, до което има и външна кухня с барбекю.

И за да бъде идилията пълна - вече има и тоалетна, при това със собствена септична яма. И както казва източник пред The Sun: "Прекрасно е човек да има възможност да се усамоти сред природата и да прекара няколко мига със себе си на чист въздух, под звуците на птичите песни."

Дейвид Бекъм, F45 и защо съди фитнес компанията за 20 милиона долара

Защо Дейвид Бекъм съди фитнес компания за 20 милиона долара

Бекъм не е доволен

Бившият футболен играч Дейвид и певицата, превърнала се в моден дизайнер, Виктория купуват имението в Оксфордшир през 2017 г. Но The Sun добавя, че вече търсят друг селски имот, в който да прекарват уикендите си. А причина за това е шумът от трафика, причинен от гостите, идващи в близкия членски клуб Soho Farmhouse.