Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм си спретнаха забавна караоке вечер. А бившата Posh Spice ни изненадва с изпълнението си... И за нула време ни върна в 1997 г. 

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и слънчевата им ваканция в Маями

Плажните забавления на семейство Бекъм

Заедно е най-весело

"Stop" - хитът на Spice Girls от въпросната година, успя след толкова време отново да предизвика еуфория сред феновете на Виктория в Instagram, където е качено.

Настоящата модна икона хвана микрофона, настани се удобно в центъра на дансинга сред приятелите си и се потопи в ритъма на... своята музика.

Но освен с вокалните си умения бившата вокалистка на Spice Girls привлече погледите и с изпълнението на танцовите движения от видеоклипа на парчето. Естесвено, нямаше как да остане незабелязан и стилната (както винаги) визия на Бекъм - черна рокля по тялото и черна къса жилетка.

В действителност видеото е публикувано от Дейвид Бекъм. "Караоке вечер с едната и единствена Posh Spice", написа футболистът в социалната мрежа. "Само за теб, Дейвид", му отвърна пък тя. Е, не остана само за него, просто защото и Виктория сподели клипа като стори в личния си профил. Досега постът има над 5.7 милиона гледания и над 5000 коментара.

Бившата поп звезда рядко изпълнява песни от Spice Girls. И докато останалата част от групата, която се раздели през 2000 г., се събра отново за турне във Великобритания и Ирландия през 2019 г., госпожа Бекъм не бе част от него. Последното й участие с групата беше през 2012 г., когато излезе на сцената на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон, пише Yahoo.

"Никога повече няма да го направя. Да участвам в Олимпийските игри беше невероятна чест. Горда съм, че го направих, горда съм, че съм британка", казва тя тогава пред Vanity Fair. И добавя: "Това беше идеалният момент да кажа: "Това е страхотно. Благодаря на всички, но повече не. Понякога човек трябва да разбере кога е време да напуснете партито."

Виктория Бекъм, Мелани Браун и възроденото приятелство на бившите певици от Spice Girls

Колко близки са бившите изпълнителки от Spice Girls

Вече нищо не може да застане между тях

В момента Виктория е фокусирана изцяло върху модата и отглеждането на четирите си деца.

Бившите й колежки обаче не спират с музиката. Миналата седмица Мелани Браун, известна и като Mel B , заяви, че групата планира да стартира турне в Австралия.