"Семейството ми с Тина" е заглавието на корицата на последния брой на италианското издание на списание Vanity Fair. А главният герой от корицата е Венсан Касел, който на 51 години.

Сега, пет години след развода си с Моника Белучи, той е влюбен в 30 години по-млада жена.

"Не очаквах, че ще срещна някого, но се случи. И тази жена е много по-млада, отколкото съм си представял", споделя френският актьор в интервюто за Vanity Fair.

Тина Кунаки няма 18, когато двамата се запознават и се налага Касел да се срещне и поговори с баща й, за да "легитимира" любовта си.

Снимка 374574

Източник: Vanity Fair Italia

Тина е модел, а по време на първата й среща с Венсан Касел тя нито знае кой е той, нито е гледала някой от филмите му. Това обаче не е никаква пречка, защото той няма търпение да срещне семейството й, а скоро и да й предложи брак.

Снимка 374572

Източник: Vanity Fair Italia

"Той е джентълмен, много е внимателен с мен, много интелигентен, талантлив, секси, интересен и забавен", не спира да го хвали Тина. Единствените им разногласия са около музиката - Венсан предпочита боса нова, а Тина - по-съвременна музика.

Снимка 374573

Източник: Vanity Fair Italia

В интервюто за италианското списание актьорът разказва, че е в чудесни отношения с бившата си съпруга Моника Белучи, с която са семейство в продължение на 18 години. "Никога не бих направил нищо лошо на Моника. Обичам я и я уважавам. Ако има нужда от мен, винаги бих й помогнал."