В края на миналата година Том Круз беше забелязан в интимната компания на дъщерята на руски депутат, която е бивша съпруга на олигарх, търгуващ с диаманти.

Елсина Хайрова - какво знаем за новата предполагаема приятелка на Том Круз

Какво знаем за 36-годишната рускиня Елсина Хайрова - новата приятелка на Том Круз

Определено неочакван избор от страна на актьора

61-годишният актьор от "Мисията невъзможна" и 25 години по-млада от него Елсина Хайрова смаяха присъстващите на тържеството на Grosvenor Square в Мейфеър, където прекараха по-голямата част от нощта в танци, преди да си тръгнат заедно в ранните часове. И по всичко личи, че връзката им продължава да се развива, защото двамата бяха засичани заедно няколко пъти след това.

Преди ден пък излезе информация, която разкрива как точно са се запознали американският актьор и рускинята. Оказва се, че е по възможно най-британския начин: на чаша чай.

Източник разказва пред Page Six, че звездата от "Мисията невъзможна" се запознава с Хайрова, когато негов приятел я води на едно от неделните му чаени партита в пентхауса му в Хайд Парк. "Том организира чаени партита в неделя в Лондон", казва източникът. "Той се чувства много по-удобно в Лондон, отколкото в Ел Ей. Има иконом и домашно приготвени сладкиши и всичко е много британско. Някой я доведе именно тогава."

По всичко личи, че чаените партита на Круз привличат елита. За така наречените строго секретни соарета на звездата от "Топ Гън" се говори от много време.

The Daily News по-рано съобщи, че е имало спекулации, че принц Уилям и Кейт понякога са се отбивали на следобедни събития и че всички присъстващи, включително персоналът, трябва да подпишат споразумения, в които се съгласяват да запазят в тайна какво се случва по време на тези срещи, както и кой точно присъства на тях.

От изданието пишат, че хора във фоайето са виждали "много красиви жени да идват и да си отиват от апартамента в неделя".

Снимка 630796

Източник: GettyImages

"Том обича да пуска музиката силно и тъй като е доста шумно, той организира чаено парти следобед, така че никой да не се оплаква от шума", казва източникът. "Том винаги е учтив и внимателен към съседите си."

Том Круз и Елсина Хайрова - одобряват ли децата на актьора новата му връзка

Одобряват ли децата на Том Круз новата му връзка

Семейна идилия или не съвсем

Що се отнася до Хайрова, тя беше омъжена преди това за руския олигарх Димитрий Цветков, който пред Daily Mail разкрива, че разводът им му е струвал 150 милиона британски лири и че той е пръснал над 10 милиона британски лири за дрехи и над 2 милиона за чанти по време на 11-годишният им брак. Смята се, че Елсина Хайрова е дъщеря на политик, привърженик на Путин.