Големият Панаир на суетата - гала вечерта на Института за костюми на Metropolitan Museum of Art в Ню Йорк, успя да събере отново цветна тълпа, след като беше отложен от май за септември 2021 г.

MET Gala 2021, Ким Кардашиян, Lil Nas X и най-нестандартните тоалети от червения килим

Изненадите на MET Gala 2021

Кой как разбира свободата

Освен обичайните кино и музикални звезди, на събитието с тема In America, присъстваха и много от големите имена в световния женски тенис.

Най-царствена, както и можеше да се очаква, изглеждаше Серина Уилямс, облечена в дълга пищна пелерина с пера в няколко нюанса на розовото. Тя беше в компанията на съпруга си Алексис Оханян.

Снимка 546387

Източник: GettyImages

Сестра й Винъс Уилямс беше заложила на по-класическа и много елегантна визия с червена дълга рокля на Prabal Gurung.

Снимка 546384

Източник: GettyImages

Мария Шарапова също беше много стилна в обичайния си изчистен стил - тя носеше рокля в цвят "горчица" на Gabriela Hearst и беше придружена от годеника си Александър Гилкс.

Снимка 546385

Източник: GettyImages

Безспорно най-ексцентричният тоалет сред тенис звездите се "падна" на Наоми Осака. Роклята й Louis Vuitton беше допълнена от червен грим и екстремна фризура, която отдава почит на родната й Япония.

Снимка 546386

Източник: GettyImages

Младата тенис звезда Ема Радукану също беше поканена на MET Gala дни, след като се сдоби с първата си титла от Големия шлем. Тя беше заложила на класиката в тоалет на Chanel.

Снимка 546382

Източник: GettyImages