Каквото и направи, Шон Мендес винаги успява да привлече вниманието на своите почитатели. Което е нормално, когато си красив, известен и едва на 24. А такъв случай дори и грубото ти слънчево изгаряне може да предизвика множество вълнения и коментари.

Шон Мендес, Raya и приложението за запознанства, където търси любовта след раздялата с Камила Кабейо

Готов ли е Шон Мендес за нова връзка

Певецът преживя трудно раздялата

Снимка, на която позира с изгаряне, причинено от слънцето, изпълнителят публикува преди дни в Instagram. А причината за дискомфорта му е, че просто е забравил слънцезащитния си крем. Който пък съвсем не е прищявка, а нещо наистина належащо за горещите мексикански плажове.

Именно в Мексико Шон е решил да се отдаде на почивка - на плажа, сред палмите и океана. И на горещите слънчеви лъчи, под които явно се е разхождал толкова, че да придобие яркочервеното слънчево изгаряне по кожата си. То обхваща врата, раменете и ръцете му - за сметка на гърдите, които са останали защитени от потника, с който очевидно е бил облечен.

Шон така и не уточнява с кого е бил в Мексико, нито пък колко време е останал там. Но явно напоследък често му се случва да забрави ризата си, при това не само когато е на почивка. Наскоро певецът се снима като рекламно лице на Tommy Hilfiger в рамките на кампанията Tommy X Shawn Classics Reborn, пише Hollywood Life.

На една от снимките Шон носи риза с копчета, която е напълно разкопчана и спусната по ръцете му, за да разкрие добре поддържаната му фигура.

Шон Мендес, световното му турне Wonder, психичните проблеми и отлагането на останалите концерти

Проблемите за Шон Мендес продължават

Какво се случва с изпълнителя

Но последните месеци не бяха най-добрите за Мендес. Той се раздели с приятелката си Камила Кабейо, след близо двегодишна връзка - нещо, което музикантът изживя трудно. Той отмени част от турнето си през изминалите летни месеци и обяви, че има нужда от почивка и дори от период на лечение. С днешна дата обаче по всички личи, че се възстановява и че постепенно се завръща към обичайните си задължения.