В края на 2017 г. Серина Уилям мина под венчилото с Алексис Оханян, а днес двамата вече са и горди родители на дъщеря си Олимпия. Всичко между тях се случи на доста бързо обороти, а сега на преден план излизат и доста любопитни подробности за началото на връзката им.

Съдбата среща Серина и Алексис за първи път през 2015 г. в хотел Rome Cavalieri в италианската столица. Оханян сяда на масата до тази на Уилямс, близо до басейна. Тенисистката е в компанията на свои приятели и решават да си направят шега с милионера.

Снимка 376737

Източник: GettyImages

Казват му, че е по-добре да стане от тази маса, защото наоколо има плъх. Алексис обаче не им се връзва на номерата, а накрая Серина и дружките й го канят да са присъедини към тяхната компания. 

По-късно през деня Уилям трябва да излезе на корта за поредния си мач. Тя никога не е чувала за Reddit, а той никога не я е гледал как играе. Въпреки това, приема поканата й да присъства на трибуните.

При запознанството си със Серина, Алексис е прясно разделени с дългогодишната си приятелка. А по същото време тенисистката бе свързвана с рапъра Дрейк, въпреки че многократно заяви, че двамата са просто приятели, а той й е на късмет, когато е на корта, пише Business Insider.

Първата официална среща на настоящите съпрузи е в Париж, малко преди началото на French Open през юни 2015 г. Серина кани Алексис да гледа представянето й на турнира, а преди това двамата си правят дълга, шестчасова разходка из Града на любовта.

Серина Уилямс и Алексис Оханян интимно

Серина Уилямс и Алексис Оханян интимно

От какво се възбужда тенисистката

И всичко това остана скрито за нас до септември 2015 г., когато Оханян сподели в Instagram, че е дошъл на US Open, за да гледа "кралицата". И така, мач след мач, та до декември 2016 г., когато Оханян предложи на Уилямс в същия този хотел, в който се видяха за първи път, до същата онази маса до басейна, където животът им се промени завинаги.