Юни ни е тръгнал на футболни сватби. В първите дни на месеца футболистът на Арсенал - Месут Йозил, се ожени за актрисата Амине Гюлше.

Месут Йозил, Амине Гюлше и голямата турска сватба на футболиста

Голямата турска сватба на Месут Йозил

Президентът на Турция също присъстваше

Церемонията им се състоя в Истанбул и е имало от всичко по малко. Няколко седмици по-късно и Серхио Рамос мина под венчилото. Това се случи в събота, 15 юни.

Капитанът на Реал Мадрид се ожени за дългогодишната си приятелка Пилар Рубио. Двамата са заедно от седем години и имат три деца.

Снимка 429425

Източник: GettyImages

До този момент познавахме Рубио като репортер и модел, а вече и като съпруга на футболист. Церемонията се състоя в испанския град Севиля и на нея присъстваха семействата и близките приятели на двамата. Разбира се, не липсваха и известни личности.

Снимка 429429

Източник: GettyImages

Сред гостите бяха Дейвид и Виктория Бекъм, Санти Касорла, Лука Модрич, Зинедин Зидан, бразилските легенди Роналдо и Роберто Карлош.

Впечатление прави отсъствието на Кристиано Роналдо, с когото Рамос игра в продължението на девет години. 

Снимка 429426

Източник: GettyImages

Според HOLA, всички гости на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио са били инструктирани относно дрескода. Било им е "препоръчано" да избягват тоалети и костюми в червено, оранжево, зелено, бяло и розово.

Снимка 429423

Източник: GettyImages

Виктория Бекъм обаче реши малко да наруши правилата, носейки розови токчета и бяла рокля, пише Independent.

Крис Прат, Катрин Шварценегер и изненадващата им сватба

Крис Прат се ожени за дъщерята на Арнолд Шварценегер

Да им е честито