Сара Фъргюсън отдавна не е от действащите членове на кралското семейство. Бившата съпруга на принц Андрю обикновено попада в светлината на прожекторите покрай двете си дъщери - принцеса Беатрис и принцеса Йожени.

Принцеса Беатрис, принцеса Йожени, Сара Фъргюсън и участието им в среща с Teenage Cancer Trust

Кой разплака принцеса Беатрис

Тя участва в специално събитие с майка си и сестра си

През отминалата събота, 15 октомври, Сара навърши 63 години и по този повод публикува поредица от снимки в официалния си профил в Instagram.

На тях херцогинята на Йорк е в компанията на Санди и Мик - кучетата на Елизабет Втора, които Сара взе да гледа след смъртта на кралицата. Двете коргита изглеждат изключително щастливи в компанията на новата си господарка.

Това, разбира се, не остана незабелязано от последователите на херцогинята, както и от заклетите почитатели на покойната кралица. "Радвам се да видя, че коргитата са обичани и щастливи", написа един от последователите на Сара.

"Много е важно домашните любимци да се сдобият с любящ дом, след като стопанинът им почине. Вашият е истинска чест за тях. Какъв знак за истинско доверие към вас", коментира друг факта, че кучетата са оставени на грижите именно на Фъргюсън.

От People пък съобщават, че принцеса Йожени също ползва Instagram, за да пожелае честит рожден ден на "скъпото си майче". По-малката дъщеря на херцогинята публикува серия от снимки, на която са тя, майка й, сестра й принцеса Беатрис и съпругът на Йожени Джак Бруксбанк.