Разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест определено ще е един от онези, за които ще се говори дълго. Официалната разядяла на звездата двойка сигурно също ще се проточи, защото формалностите са много, както и богатството, което трябва да разделят.

Кание Уест, Ким Кардашиян, жилището в Калифорния и първи подробности за развода им

За кого е семейният дом на Ким и Кание след развода

Първи детайли от развода

А междувременно научаваме все по-интересна информация. От трейлъра на новите, финални епизоди на Kepping Up With The Kardashians стана ясно, че ще видим част от семейните драми на Ким и Кание. И докато двамата ближат рани от неосъщественото обещание да са заедно докато смъртта ги раздели, в историята им се намеси и трети.

Според информация в Mirror, рапърът Дрейк е развълнуван от новината за развода на Ким и Кание и веднага е започнал да атакува със съобщения риалити звездата. Той е изразил готовността си да излязат на среща веднага щом тя пожелае.

Снимка 453012

Източник: GettyImages

Източниците, близки до канадеца, обясняват, че той никога не е разбирал какво Кардашиян е видяла в Уест, знаейки, че той не е правилният мъж за нея и накрая тя ще бъде обляна в сълзи.

Е, изглежда има умението да вижда в бъдещето, защото ситуацията днес е точно такава. А Дрейк не е никак изненадан от развода, просто е очаквал, че до него ще се стигне много по-рано.

Наскоро пък той пусна новото си парче "Wants and Needs", в което споменава колегата си Уест с прякора му Yeezy и изпраща закодирано послание. "Веднага щом започна да признавам греховете си, те няма да ни повярват", казва Дрейк в песента.

Снимка 494305

Източник: Instagram / Kim Kardashian West

И това веднага доведе до подозрения, че той всъщност има предвид слуховете от 2018 г., когато името му се свързваше с това на все още щастливо омъжената госпожа Кардашиян-Уест. Дори за заговори, че хитът му "In my feeling" е посветен именно на Ким, която е имала извънбрачна авантюра с него.

Тези подозрения за изневяра така и не се потвърдиха, но сега набързо си припомнихме за тях, както и за очевидното желание на Дрейк да заеме мястото на Кание до неговата съпруга и да я направи истински щастлива.

Ким Кардашиян, Кание Уест, бракоразводното дело и как го приемат съпрузите

Как Ким и Кание преживяват раздялата

А сега накъде

На този етап обаче риалити звездата няма намерение да се впуска в подобни приключения, защото тепърва й предстои тежка съдебна битка. А когато вече официално е свободна жена, ще разберем дали между нея и канадският изпълнител може да излезе нещо.