Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и техният двугодишен син Джак живеят в Лос Анджелис, където прекараха и няколкото месеца на изолация. Преди месец Роузи сподели с феновете си и как се справя с този труден период, като разкри, че денят ѝ минава в грижи за малкия Джак и усъвършенстване на кулинарните ѝ умения.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и голото селфи на половинката на Джейсън Стейтъм

И Роузи Хънтингтън-Уайтли с голо селфи

У дома и без дрехи е най-добре

Моделът дори изрази притесненията си, че има вероятност карантината да се отрази зле на фигурата ѝ, след толкова много готвене и хапване вкъщи.

От последните папарашки снимки, които се появиха в социалните мрежи разбираме, че въпреки домашната изолация, Роузи продължава да изглежда все така ослепително. Моделът и семейството ѝ използваха възможността да се порадват на отворените плажове и да се насладят на един слънчев ден на брега на океана.

От папарашките кадри отлично се виждат стегнатите ѝ форми, които тя демонстрира в своя изрязан черен бански от две половини, както и страхотното настроение, което струи от семейството. А докато Роузи щедро раздава усмивки, Джейсън Стейтъм се забавлява със сина си на пясъка и във водата.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, първите й снимки като модел и как е изглеждала на 15

Роузи Хънтингтън-Уайтли - красива и на 15

Из архивите на любимата на Джейсън Стейтъм