Въпреки че го знаем от много време, все още ни е трудно да свикнем с мисълта, че вече няма да виждаме Робърт Дауни Джуниър като Тони Старк.

Робърт Дауни-Джуниър, Сюзън Дауни, Team Downey и намерението им да превърнат историите на Шерлок Холмс в сериал

Ще ни шокират ли Робърт Дауни-Джуниър и жена му

Амбициозни планове

Актьорът толкова добре пасна в ролята, че едва ли някой друг би могъл да я изиграе по по-добър начин. Но животът продължава, както се казва, а за Дауни доста буквално.

Наблюдателни фенове на актьора са забелязали, че той е спрял да следва в Instagram всичките си колеги от киновселената на Marvel. Нито Крис Хемсуърт, нито Том Холанд, нито Крис Прат, нито Крис Евънс - никой...

И феновете веднага започнаха да си мислят, че се е случило нещо и между Робърт Дауни Джуниър и колегите му има дрязга. И звучи логично, но пък може и да не е така. Поне според мениджъра му.

От Entertainment Weekly разбираме, че мениджърът на Дауни Джуниър е обосновал действията на актьора просто с това, че той иска да се разграничи за напред от Marvel и супергероите. Но не защото има някакви лоши чувства, а за да не бъде свързван постоянно с персонажа си.

В последния си пост в Instagram Робърт Дауни Джуниър пък се сбогува с баща си Боб, който е починал в съня си след дълги години, прекарани в борба с Паркинсон.