От няколко месеца Риана и колегата й A$AP Rocky са двойка. Ако първоначално предпочитаха да крият този факт от всички, то вече не си правят труда. А, оказва се, двамата споделят не само силните чувства помежду си.

Риана, A$AP Rocky и защо звездната двойка не бе допусната да влезе в бар

Защо Риана и A$AP Rock не бяха допуснати в клуб

Законите важат за всички, включително и за известните

Влюбените бяха уловени от папараци да се разхождат прегърнати по улиците на Бронкс. В последствие се оказа, че публичната демонстрация на чувства е част от новия им съвместен проект - музикален клип.

Според Vogue, парчето най-вероятно е на A$AP Rocky. През май той каза, че е на 90% готов с новия си албум. А ние сега съвсем нямаме търпение да го чуем, защото вероятно в него ще помести и музикалното си обяснение в любов към Риана.

Определено ни харесва да виждаме двамата толкова влюбени, щастливи и прегърнати. Наскоро рапърът призна в свое интервю, че барбадоската красавица, с която са приятели от дълги години, е любовта на живота му

Няма съмнение, че именно общата страст към музиката е една от водещите причини двамата да са толкова близки и влюбени.

А участието на Риана в новия албум на половинката й All Smiles далеч не се изчерпва само до появата й в едно видео. A$AP Rocky признава, че мнението й е било от съществено значение за неговата работа и за крайния продукт. Очевидно балансът помежду им е на всички нива.