В началото на седмицата Риана и половинката ѝ ASAP Rocky изненадаха всички с новината, че са в очакване на първото си дете.

33-годишната певица реши да сподели радостта си с феновете, но индиректно с поредица снимки, за които позира с гаджето си и баща на бъдещето си дете - рапърът ASAP Rocky. Снимките са дело на фотографът на звездите Майлс Дигс.

След появата на снимките, новината се разпространи с шеметна скорост, като последваха поздравления от редица известни личности, които не скриха радостта си от страхотната новина. Не закъсняха и предположенията от страна на феновете, че бъдещето им дете ще е момиче, заради цвета, който Риана беше избрала за дългото пухено яке, а именно яркорозово.

Риана, фондацията ѝ Clara Lionel и дарението на изпълнителката от 15 милиона долара за борба с климатичните промени

За какво Риана дари 15 милиона долара

Щедра постъпка

Не мина много време и самата барбадоска певица и предприемач реши да се похвали в профила си с наедрялото си коремче. Тя качи серия от снимки - част от фотосесията и една в домашни условия, с които демонстрира, че очевидно вече е в напреднала бременност.

Междувременно в ЕТ се появи статия, която цитира източник, близък до двойката, споделящ как точно се чувстват бъдещите родители. Според изданието двамата не биха могли да бъда по-щастливи.

"Риана винаги е искала да бъде майка и да има деца. Тя смята, че A$AP ще бъде най-добрият татко", споделя източникът, като допълва, че рапърът се грижи за всички нужди на Риана и те наистина се наслаждават на този момент заедно като двойка.

Изданието пише, че двамата са се опитвали да запазят новината само за себе си за известно време, но вече са се почувствали готови да я споделят със света и сега са много развълнувани.

Риана, ASAP Rocky и новината за бременността на певицата

И Риана ще става майка

Новина в снимки

"Риана и A$AP имат толкова силна връзка и нямат търпение да изживеят заедно родителството", добавя източникът, а ние сме склонни да му вярваме. Риана и 33-годишният ASAP Rocky са заедно от пролетта на 2021 г. и очевидно щастието за тях тепърва предстои.