Един американец, един канадец и един англичанин отиват да гледат футбол. Американецът е Роб Макелхени, канадецът - Райън Рейнолдс, а англичанинът - крал Чарлз III. А срещата им не е виц, а съвсем реално събитие от изминалия уикенд.

Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и официалното придобиване на футболния клуб от актьорите

Райън Рейнолдс официално си купи футболен отбор

Ще стане ли Рексъм световна сила

Кралят и кралицата-консорт Камила бяха в Уелс, където присъстваха на служба в катедралата "Сейнт Гилс" в Рексъм, а след това направиха обиколка на стадиона на местния футболен отбор.

А той, както добре знаем, в края на 2020 г. беше закупен именно от Рейнолдс и Макелхени. Монарсите влязоха на стадион Рейскорс през тунелите, през които обичайно се появяват и играчите, а след това бяха посрещнати на терена от звездата от "Дедпул" и актьора от It's Always Sunny in Philadelphia.

И четиримата изглеждаха в добро настроение и явно имаха какво да си кажат, което породи шеговити коментари.

"По-кротко, Камила", гласи публикация в Instagram на Кейтлин Олсън, съпругата на Макелхени. На снимката виждаме актьорът в сладка раздумка с кралицата-консорт. На което няма как Рейнолдс да не отговори в подобаващия си стил.

"Опитах се да ги разделя, но бързо бях неутрализиран от охраната", пише 46-годишният актьор, който пък видимо приятно си говори с крал Чарлз. Остава да видим колко по-успешен ще стане ФК Рексъм - третият най-стар футболен отбор в света, откакто е в ръцете на холивудски актьори.