Днес, 23 октомври, Райън Рейнолдс има повод да черпи, защото става на 44 години. Преди да започне да купонясва, актьорът е решил да отхвърли малко отговорни задачи.

Райън Рейнолдс на 44

Райън Рейнолдс на 44

24 факта за канадския актьор

От профила на канадския актьор в Instagram разбираме, че е решил да даде своя глас на президентските избори в САЩ по-рано. И това е нещо страхотно, но няма как да мине без доза хумор.

Под снимката, която Рейнолдс публикува в социалната мрежа, пише, че това му е първият път, в който гласува в Америка. И се почва. "Искам да благодаря на съпругата ми Блейк, че направи първия път толкова нежен и изпълнен с любов."

Актьорът продължава с уточнението, че първоначално го е било страх, след това се е въодушевил, а сега се чувства изтощен, но и горд. Да, точно като след гласуване.

Блейк Лайвли също не пропусна възможността да се качи на влакчето с шегите. Отново в Instagram тя написа: "Съвсем разбираемо той беше уплашен. Всичко се случи толкова бързо. Наистина много бързо. Той заплака, аз също се престорих, че плача. След това се обади на всичките си приятели."

Lost City of D, Сандра Бълок, Райън Рейнолдс и ще видим двамата отново на екран

Ще се влюбят ли Сандра Бълок и Райън Рейнолдс отново

Стискаме палци на Lost City of D

Още през 2016 г. актьорът заяви, че има желание да гласува. Ето защо през 2018 г. си извади двойно гражданство и сега за първи път упражнява правото си на глас.