Ролята на Рами Малек в "Бохемска рапсодия" му донесе не само награда Златен глобус, но и нова приятелка. Актьорът срещана любовта в лицето на колежката си Люси Бойнтън.

В биографичната драма Луси Бойтън играе Мери Остин - голямата любов и муза в живота на Фереди Меркюри.

Снимка 389939

Източник: IMDB

Луси и Рами се запознават по време на снимките на филма и още през април 2018 г. се появиха слухове, че имат връзка. Още тогава US Weekly писаха, че Рами Малек често посещава Луси Бойтън в Лондон.

През август папараци пуснаха снимки, на които ги видяхме да се целуват, но едва преди няколко дни Рами Малек официално потвърди връзката им по време на официална реч.

"Благодаря ти, Люси Бойнтън. Ти си мой съюзник, довереник и моя любов. Много ти благодаря", призна Рами Малек при спечелването на наградата за Изгряваща звезда от Международния филмов фестивал в Палм Спрингс.

Снимка 399333

Източник: GettyImages

Макар двамата с Рами Малек да имат 13 години разлика във възрастта, никак не им личи, и изглеждат страхотно заедно.

Луси Бойнтън е на 24 години, родена е в Ню Йорк в семейство на журналисти. Заедно с родителите си като момиче се мести в Лондон и завършва училище там. Актрисата, която на 17 януари ще навърши 25 г., има участия във филми като "Убийство в Ориент експрес", "Синг Стрийт", "Никога не ме оставяй", както и в няколко сериала, сред които "Разум и чувства", "Закон и ред" и "Борджиите". По време на снимките на филма "Убийство в Ориент експрес" имаше слухове, че двамата с Джони Деп имат връзка.