Твърденията, че принцеса Шарлийн и принц Алберт на Монако са разделени не са от вчера и днес. Но с всяка своя обща поява отново се появява и надеждата, че трудностите в брака са останали зад гърба им. Истината обаче май е по-различна.

Принцеса Шарлийн, Камий Готлиб и съвместната им светска проява в Монако

Когато някой засенчи принцеса Шарлийн

Принцесата на Монако в неочаквана компания

Според информация във френски и немски медии, от известно време принцесата живее в Швейцария и се среща със съпруга си само по "церемониални" поводи, на които кралския протокол изисква да са и двамата. Двойката прекара лятната си ваканция заедно с децата си на луксозна яхта, но след това Шарлийн не се върна в двореца в Монако, твърдят изданията.

Съпрузите са постигнали споразумение принцесата да се връща в кралството, когато е необходимо да присъства на различни събития, както и да се среща по-често от преди с децата си. Според немския Bild, те се редуват в грижите за наследниците си, за да не им липсва фигурата нито на майката, нито на бащата.

Снимка 631001

Източник: GettyImages

Поредната раздяла на кралското семейство на Монако идва няколко месеца след като принцеса Шарлийн прекара близо една година в родината си Южна Африка като първоначално трябваше да бъде там само месец. В последствие се оказа, че се е борила и със заболяване, за което така и не стана известно повече, припомня Daily Mail.

Принцесата Шарлийн и роклята, която избра за последната си публична поява с принц Алберт

Смелото решение на принцеса Шарлийн

Отново всички нея гледат

От двореца засега не дават официален коментар живеят ли заедно съпрузите или не. Преди няколко месеца от там отрекоха "злонамерените слухове" за раздялата им. А сега отново има предположения, че принцеса Шарлийн е избрала да прекара известно време далеч от мъжа си, за да се възползва от добрите медицински грижи в Швейцария. А за последно я видяхме в компанията на принц Алберт точно преди месец.