Датското кралско семейство определено е едно от любимите ни. Принцеса Мери пък е любимата ни принцеса, колкото и странно да звучи това.

Принцеса Мери, датското кралско семейство и кой е новият патрон на зоологическата градина в Копенхаген

На какво стана патрон принцесата на Дания

Наследява покойния принц Хенкрик

Мери е на 47 години и е майка на четири деца. Тя обаче не пречи на ангажиментите ѝ, които има като лице на кралския двор и тя не пропуска възможността да се среща с различни хора на различни събития. Въпреки възрастта и децата, Мери изглежда и в отлична форма.

Снимка 423883

Източник: GettyImages

Сайтът news.com.au твърди, че знае каква е тайната за перфектния външен вид на принцеса Мери. Според тях, съпругата на принц Фредерик дължи добрата си форма на скандинавската диета, която е много разпространена в Дания, Швеция и Норвегия.

Снимка 423882

Източник: GettyImages

Скандинавската диета включва по-нисък прием на въглехидрати и по-висок на полезни мазнини и протеин. Хлябът не е изключен, но трябва да бъде пълнозърнест. 

Датското кралско семейство, принц Фредерик и увлечението му по модел на бельо

Принцът на Дания и увлечението му по модел на бельо

Кои са жените преди принцеса Мери

Менютото на принцеса Мери включва и големи количества омега-3 мастни киселини, които се съдържат в рибата и най-вече в сьомгата. В менюто на Мери ще намерим също пащърнак, сладък картоф, ряпа, козе мляко и сирене.