Първият ден на официалното посещение на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Пакистан завърши доста бляскаво. Вчера, 15 октомври, те бяха специални гости на прием, даден от върховния британски комисар в страната.

Най-интересният, който се превърна и в най-забавният (поне за нас), момент от вечерта безспорно е пристигането на херцога и херцогинята на Кеймбридж. Ето и откъде идва забавлението (поне нашето).

Вместо на луксозна лимузина, както сме свикнали, двамата се повозиха на традиционните за Пакистан рикши, познати още като тук-тук.

Тази, с която дойдоха Уилям и Кейт, бе богато украсена - подобаващо и за боливудска продукция. Впечатление направи и фактът, че съпрузите слязоха сами от превозното средство, без някой да им отвори вратите, както е прието по протокол. Но явно правилата не важат за тези колички...

Снимка 448031

Източник: GettyImages

Важат в пълна сила обаче за облеклото на херцога и херцогинята. За приема Кейт беше в дълга до земята тъмнозелена и много блестяща рокля, отново на дизайнера Джени Пакъм за близо 4000 евро, която комбинира с шал красиви обеци. И мнозина в социалните мрежи я сравниха с принцеса на Дисни.

Принц Уилям също бе в традиционно мъжко облекло (шервани) в зелената гама, което се съчетава с тоалета на съпругата му. Неговите дрехи обаче са дело на местен бранд - Naushemian.

Снимка 448030

Източник: GettyImages

По-рано през деня Мидълтън също заложи на пакистански дизайнер, както повелява традицията при официални посещения, пише Daily Mail.