Преди около две седмици принц Хари и Меган Маркъл замениха канадския остров Ванкувър с Лос Анджелис. И макар крайната дестинация на пътуване то им извън кралския двор да е достигната, емоциите, с които са съпътствани първите им дни в Щатите, не са тези, които очакваха.

И двамата са силно притеснени както за пандемията, така и за семействата си. А социалната изолация и невъзможността да бъдат с най-близките си им се отразява още по-зле.

Няма съмнение, че Меган е била тази, която е избрала щата Калифорния за нов постоянен дом. От една страна - за да бъде близо до Холивуд, а от друга - за да е и до любимата си майка. Но откакто са в САЩ, Маркъл не е имала възможност да се види с Дория Рагланд.

Снимка 412962

Източник: GettyImages

В момента те са на около 20-30 километра разстояние една от друга. Въпреки това, херцогинята на Съсекс спазва строго правилата за социална дистанция и не е отишла на гости в майчиния дом.

Тази ситуация много натъжава Меган, която с нетърпение очакваше да прегърне майка си. Но в момента двете си говорят само по социалните мрежи, където баба Дория се радва и на порасналия Арчи.

Не по-малка е тъгата и на Хари, който пък е на хиляди километри от семейството си. Въпреки че сам взе решението да започне живота си далеч от кралския двор, раздялата с най-близките му май се оказва по-трудна, отколкото е предполагал, пише ET.

Принц Хари, Меган Маркъл, Мегзит и привилегиите, които загубиха

Привилегиите, с които Хари и Меган се разделиха

Нов живот, ново начало

Особено сега, в тези трудни време, като баща му Чарлз успя да се пребори с коронавируса, а баба му е в изолация, принцът се чувства сякаш е избягал от проблемите и отговорността си