Принц Хари и Меган Маркъл избраха Деня на влюбените, за да съобщят, че са в очакване на второто си дете. Новината дойде изненадващо и бе посрещната със смесени чувства.

Принц Хари, Меган Маркъл и новината за бременността на херцогинята на Съсекс

Меган Маркъл е бременна отново

Няколко месеца след аборта

Разбира се, преобладаваща е радостта, но не липсваха и някои въпроси, като например защо решиха точно сега да ни информират за бременността на херцогинята на Съсекс. Или пък как новият член на семейството им ще обърка ситуацията в кралския двор, въпреки че вече не са част от него.

На 10 февруари, дни преди да разберем, че Меган е отново бременна, дойде новината, че принцеса Йожени е станала майка за пръв път. Затова и не закъсняха подозренията, че Маркъл отново иска цялото внимание върху себе си и пак успя да го отклони от другите членове на кралското семейство.

Снимка 497402

Източник: GettyImages

Това не й се случва за пръв път, а предишният път потърпевша бе отново братовчедката на принц Хари. Той и Меган решиха, че най-подходящото място да съобщят на кралското семейство, че ще стават родители, е на приема след сватбата на принцеса Йожени и Джак Брууксбанк през есента на 2018 г.

Затова поредният ход на херцога и херцогинята на Съсекс не е чак такава изненада, но отново оставя неприятно усещане. Сега всички говорят за тях и бъдещото им второ дете, а никой не се интересува от името на сина на Йожени, която вече е изписана от родилното, предава Express.

Разбира се, ситуацията има и своята положителна страна, защото младата майка може да се наслаждава необезпокоявано на първите дни от новия си живот, докато медийният интерес е изцяло в друга посока.

Междувременно стана ясно и как второто дете на Хари и Меган ще промени реда за наследяване на короната. И тук един от потърпевшите е отново принцеса Йожени...

Бебето ще бъде осми подред наследник, а Арчи ще отиде на седмо място. Точно след тях остават принц Андрю и двете му дъщери - Беатрис и Йожени, съответно на девето, десето и единадесето място. Синът на Йожени също ще отиде с място по-назад - на дванадесето, предава Business Insider.

Принцеса Йожени, Джак Брууксбанк и раждането на първото им дете

Още едно бебе проплака в кралския двор

Девето правнуче за кралицата

Тази подредба обаче няма чак такова значение, защото надали децата на принц Хари някога ще стигнат до престола, освен ако не възникнат някакви извънредни обстоятелства. Все пак, пред тях са принцовете Чарлз и Уилям, както и трите деца на херцога и херцогинята на Кеймбридж.