Коледните празници са все по-близо, а еуфорията покрай тях е обзела не само нас, но и онези, които не познаваме лично, но пък много се вълнуваме какви ги вършат. Да, в случая говорим за любимците ни от британския кралски двор.

Последните няколко месеца бяха доста натоварени откъм събития и определено не минаха без интриги. А последната е, че Меган Маркъл е в обтегнати отношения с Кейт Мидълтън, а братята Уилям и Хари, които са и техни съпрузи, също не са толкова близки, колкото преди.

И на фона на всичко това идва логичният въпрос: Къде двете млади кралски семейства ще прекарат празниците?

Въпреки всички съществуващи и изфабрикувани пререкания, Хари, Меган, Уилям и Кейт ще седнат на една маса с кралицата, принц Филип и принц Чарлз по време на традиционните коледни тържества в Сандрингам, графство Норфолк.

Двете кралски двойки на миналата Коледа

Източник: GettyImages

Двете кралски двойки на миналата Коледа

Именно там Елизабет Втора предпочита да бъде в последните дни на годината. А когато тя каже, че всички трябва да са заедно на празника, никой няма право да й опонира. Дори Мидълтън, която си е издействала малко повече свобода, тази Коледа няма да успее да отдели необходимото внимание на своето семейство.

Наскоро пък се заговори, че Маркъл е създала истински прецедент в кралския двор, защото майка й Дория Рагланд е била поканена да прекара Коледа с дъщеря си, кралицата и останалите членове на семейството.

Подобна чест майката на Кейт никога не е получавала. А всичко започна от миналата година, когато бившата звезда от "Костюмари" все още не бе законна съпруга на принц Хари, но въпреки това присъства на коледните тържества в Сандрингам.

Със сигурност причина за тазгодишното семейно събиране, от което няма мърдане, ще е не толкова желанието да бъдат всички заедно, колкото желанието да се разсеят слуховете за вражда между Меган и Кейт, пише Daily Mail.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и едно изказване

Какво каза Кейт Мидълтън за Меган Маркъл

Херцогинята откровено

Но ако Маркъл бъде в компанията на майка си, това със сигурност ще се превърне в поредната причина двете херцогини никак да не се обичат.