Членовете на британския кралски двор достатъчно рядко коментират лични теми, за да смятаме всяко тяхно подобно изказване за новина. И сега, на фона на всички слухове за тиха вражда между херцогините на Съсекс и Кеймбридж, Кейт Мидълтън проговори за отношенията си с Меган Маркъл.

При появяването си на поредната официална визита, Кейт бе спряна от журналисти и насъбрали се фенове с въпроси по адрес на Меган. Тя търпеливо и с усмивка ги изслуша и отговори, че няма търпение трите й деца да имат братовчед, с когото да си играят.

Сподели също, че е и много развълнувана от бременността на Маркъл и предстоящото раждане през пролетта на 2019 г., и че това е едно много специално време. А дали да й вярваме, или не, е въпрос на личен избор.

Принц Хари, Меган Маркъл и новият им дом в Уиндзор

Защо Хари и Меган избягаха от Уилям и Кейт

Още една важна крачка

Разбира се, че Кейт не може да каже друго освен мили думи по адрес на бременната Меган. Но дали пък наистина цялото това напрежение между тях не е по-скоро спекулация, отколкото истина? Отношенията между Маркъл и Мидълтън продължават да будят въпросителни, дори когато едната говори открито за тях.