Откакто принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралския двор, все ги виждахме ту единия, ту другия, но не и двамата заедно. И така - до празника на влюбените, 14 февруари, на който херцогът и херцогинята бяха хванати в крачка.

Явно престоят им в Щатите е продължил по-дълго от предполаганото след събитието, на което двамата присъстваха, а Хари държа реч пред десетки бизнесмени.

Те се завърнаха в новия си дом - Канада, на Свети Валентин, но не с частен самолет, а с пътнически полет заедно с още десетки хора на борда. С тях обаче не бе синът им Арчи, който явно отново е оставен на грижите на детегледачки.

Видимо доста по-спокойни и щастливи, Хари и Меган слязоха редом с останалите пасажери. Докато принцът се опитваше да се скрие от чакащите ги фотографи, Маркъл предпочете да се усмихва и да покаже колко й е добре далеч от кралския двор, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, йогата, актьорството и съжалява ли за избора си да напусне кралския двор

Ето това искаше Меган

Новият живот на херцогинята

А ефектът Меган продължава да действа и след Мегзит. Херцогинята на Съсекс демонстрира стил с грижа за природата. Тя показа своя сак на Prada и своите пантофки на Rothy's, направени изцяло от рециклирани отпадъци.