От няколко месеца принц Хари и Меган Маркъл не са пълноправни членове на кралския двор по собствено желание. Пандемията обаче успя сериозно да обърка предварително начертаните им планове и двамата са в процес на изчакване, за да могат да рестартират живота си.

Междувременно не спират предположенията какво наистина е подтикнало херцога и херцогинята на Съсекс на крайното решение да скъсат с кралския двор. Освен основната теория за тенденциозно поведение към Меган, липса на подкрепа и скандали с принц Уилям и Кейт Мидълтън, се появи още една, по-различна теория.

Според кралския експерт Виктория Мърфи, цитирана от Daily Mail, основният проблем на Хари и Меган в кралския двор е бил, че не са могли да разполагат с времето си и да бъдат негови господари.

Снимка 473259

Източник: GettyImages

Двамата със сигурност никога не са искали да бъдат далеч от светлините на прожекторите, особено Меган. Но пък желанието публичният им живот да протича така, както самите те решат, е надделяло над протокола и всички привилегии.

Докато бяха херцог и херцогиня на Съсекс, съпрузите имаха безброй ангажименти, които просто нямаше как да отказват. Срещаха се с различни личности, обикаляха света, но всичко това бе свързано не дейностите на кралския двор, а не пряко с техните интереси.

Принц Хари, Меган Маркъл и делото, с което ще защитят сина си Арчи

Хари и Меган са притеснени за Арчи

Какво предприеха

Сега, на хиляди километри от кралския двор, Хари и Меган имат възможността да насочат цялото си време и усилия в посоката, която искат - развитието на благотворителна дейност, която в една или друга степен ще доведе до позитивна промяна в света. А тази в техния живот вече е на лице.