Днес, 16 юни, на много места по света отбелязват Деня на бащата. А вълнението е най-голямо при тези, които за първи път имат повод за празнуване.

Сред тях е и принц Хари. Той стана баща за първи път на 6 май, когато съпругата му Меган Маркъл го дари със син - Арчи. Видяхме малкия Маунтбатън-Уиндзор два дни по-късно, когато родителите му го представиха на всички.

Тогава обаче не успяхме да видим много добре новородения наследник на британския кралския двор. Днес обаче, по повод Деня на бащата, в профила на херцога и херцогинята на Съсекс се появи умилителна снимка на бебе Арчи в обятията на принц Хари.

На кадъра виждаме шестседмичния Арчи, който е хванал пръста на баща си, а акцентът е и върху брачната халка. Въпреки че още е прекалено малък, предположенията на кого прилича повече не закъсняха. И са в полза на принц Хари.

Принц Хари, Меган Маркъл и мисията им в Африка

Хари и Меган продължават делото на Даяна

Пътуване с кауза

Според източници от двореца, след около месец отново ще имаме повод да видим Хари, Меган и сина им заедно. Очаква се през юли да бъде кръщенето на Арчи, а още от сега сме любопитни какво този път ще бъде извън протокола.