Кралските особи виждаме в официални тоалети, с безупречен външен вид и на бляскави събития. Е, понякога и не толкова бляскави, ако ангажиментите им го изискват. Но да видим представител на кралското семейство по бански, си е голяма новина. А когато са цели двама - направо удар в десетката.

Последни спомени имаме за снимки на Уилям и Кейт като пресни гаджета, на който Мидълтън демонстрира завидна форма. След това успяха да я щракнат и без горнище, а кралският двор успя да осъди папараците.

Този път обаче обективите са привлечени от принц Чарлз и Камила Паркър. Синът на кралицата, който се смята за най-вероятен неин наследник на трона, се наслади на кратка почивка край бреговете на Барбадос. А там метеорологичните условия и обстановката определено не предполагат носенето на костюм и официална рокля.

Снимка 413326

Източник: Twitter / Camilla&Charles

Всъщност, посещението на карибския остров, от който е родом Риана, е част от 12-дневна обиколка на херцога и херцогинята на Корнуол в региона. Но когато около теб има толкова слънце, пясък и вода, няма как да не им се порадваш.

Принц Чарлз, Камила Паркър и един мъж, който твърди, че им е син

Имат ли Чарлз и Камила извънбрачно дете

Говори мъжът, който иска да е принц

Чарлз и Камила съчетаха полезното с приятното, като захвърлиха официалните дрехи след края на насрочените срещи и се отправиха към плажа само по бански. Паркър заложи на цял модел, а принцът демонстрира завидна форма за своите 70 години, пише Daily Mail.

Снимка 413325

Източник: Twitter / Camilla&Charles

Според източници от двореца, синът на кралица Елизабет поддържа фигурата си с комплекс от упражнения, които е научил от своя баща принц Филип. Те са заимствани от подготовката на военните в Канадските военновъздушни сили, а Чарлз ги комбинира с диета за по-добри резултати.

Снимка 413327

Източник: Twitter / Camilla&Charles

Самият престолонаследник неведнъж се е шегувал с нескрита гордост, че може да облече свои костюми и униформи отпреди 30 години, защото теглото му е едно и също вече няколко десетилетия - 72 кг. Е, да, сега няма плочки като на 20, но пак изглежда поне с 10 години по-млад.