Поли Генова не е от звездите, които обичат да говорят много за личния си живот. Но пък не изпада и в обратната крайност като някои други и когато има с какво да сe похвали, не пропуска да го направи.

Поли Генова и една гореща снимка от отминало лято

Поли Генова и една секси лятна снимка

Усмивки от старите ленти

Вчера, 23 юни, певицата публикува в профила си в Instagram кратко видео, от което по много сладък начин разбираме, че е в очакване на второто си дете.

Генова е на морето в компанията на любимия си Джоузеф и първородния им син Даниел. Малкият, който наскоро навърши две години, дава целувки както на мама, така и на бебето в корема й.

Певицата сияе от щастие и е в страхотна форма, въпреки че вече е в напреднала бременност. Четвъртият член на семейството най-вероятно ще се появи в края на лятото или началото на есента.

Наскоро пък Генова загатна, че май вече е и омъжена. Тя сподели отново в социалните мрежи снимка, на която е с любимия си, а до тях има кола, на чийто регистрационен номер пише "Just Married". 

Освен ако това не е част от нов клип на певицата, за което се съмняваме, значи щастливите новини при нея не идват по една, а с мъжа на сърцето й са решили да узаконят връзката си, преди да станат родители за втори път.

Видеото, с което Генова ни съобщи за бременността, събра близо 40 хиляди харесвания, а своите поздравления изказаха редица известни личности.