Напоследък Пийт Дейвидсън все по-често попада в полезрението ни, но не заради професионалните си качества, а заради личния си живот.

Кая Гербер, Пийт Дейвидсън и забавленията им в Маями

Палавите целувки на Кая и Пийт

По-влюбени от всякога

Комедиантът може и да сменя жените доста често, но кариерата му не страда от това. В САЩ става все по-трудно да си купиш билет за негово представление, което е показателно за популярността му.

Според Consequence of Sound, има хора, закупили билети за някои от неговите представяния, които се оплакват, че преди и да си помислят да отидат и да се забавляват, трябва да подпишат NDA (споразумение за поверителност).

Една жена дори е публикувала във Facebook имейла с въпросното споразумение, който ѝ е бил изпратен. Според него, присъстващите на представленията на Дейвидсън нямат право да обсъждат видяното по никакъв начин. С подписа си всеки дава правото на комедианта да унищожи и телефон или камера, ако прецени, че е снимано неправомерно.

Подписалите нямат право да дават и интервюта или да публикуват в социалните мрежи абсолютно нищо, свързано с шоуто му.

Кейт Бекинсейл и Пийт Дейвидсън са се разделили

Разделени ли са Кейт Бекинсейл и Пийт Дейвидсън

Голямата разлика във възрастта ли е причината

Ако някой все пак реши да наруши споразумението, ще дължи на Пийт Дейвидсън 1 милион долара. В социалните мрежи тази новина се разнесе бързо и много хора нападнаха актьора, че се е помислил за голямата работа.