Колкото и известен комедиант да е Пийт Дейвидсън, като че ли в момента е по-популярен като поредното ново гадже на Ким Кардашиян. Няма да умуваме дали това е просто поредният опит да остане в полезрението на медиите, но трябва да му признаем, че сега отново ни накара да му обърнем внимание. 

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и снимките от романтичната им ваканция на плажа

Плажните забавления на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

Много влюбени и много секси

Напълно неочаквано, Пийт Дейвидсън разкри най-голямата си мечта. Която пък се оказа свързана именно с настоящата му половинка.

Слава, знаменита кариера, скъпа кола или "простичките" неща като семейство, деца, здраве и любов - това са някои от най-честите желания на хората. Вероятно много от нас си мислят, че в света на шоубизнеса бляновете са по-скоро от първия тип. Но дали наистина е така? Пийт Дейвидсън със сигурност опровергава това твърдение.

Снимка 580904

Източник: GettyImages

Актьорът кратко и ясно заявява, че мечтата му е да стане баща. "Искам да имам дете. Това е като мечта, която все още не съм постигнал", разкрива 28-годишният мъж в интервю с Кевин Харт за предаването му Hart to Heart.

Дейвидсън описва и как си представя бащинството: "Би било толкова забавно. Да обличаш малкото хлапе... Толкова се вълнувам за тази глава от моя живот. Това е нещо, за което се подготвям отсега - да се развивам и да ставам все по-добър, така че, когато моментът да имам дете настъпи, да бъде по-лесно."

И въпреки че е комедиант, а мечтата му е да има свое дете... неговото детство съвсем не е било весело, усмихнато и безгрижно. Когато е едва на седем години, Пийт Дейвидсън губи баща си, който е пожарникар. Така остава само с майка си и сестра си, пише yahoo.com.

Но трудностите не заличават най-съкровеното му желание да има семейство, а животът му дава този шанс, срещайки го с Ким Кардашиян в края на 2021 г. Двамата се грижат за четирите деца на риалити звездата от бившия й съпруг Кание Уест.

Кейтлин Дженър, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и какво смята за връзките на Ким Кардашиян

Колко зле се е държал Кание Уест с Ким

Признанията на Кейтлин Дженър

Можем само да пожелаем на Пийт Дейвидсън скоро да се сдобие със собствен наследник и да изживее големия си блян.