Каръл Мидълтън определено е една щастлива баба, която се радва на своите внуци. Дъщеря й Кейт, съпругата на принц Уилям, я дари с цели три. Сестра й Пипа пък е в очакване на второто си дете.

Пипа Мидълтън, Джеймс Матюс и новината за втората бременност на сестрата на Кейт Мидълтън

Голямото щастие на Пипа Мидълтън

В очакване на бебе номер две

Това научихме не от нея, а от майката й, която даде интервю за списание Good Housekeeping. В него 66-годишната Каръл говори за близостта си с Шарлот, Джордж и Луис, както и с Артър - сина на Пипа.

Тя признава с усмивка, че кара колело с тях, готвят заедно, танцуват и правят всички детски лудории, за които можем да се сетим. И ще продължи да се забавлява така искрено с най-малките членове на семейството докато това й е възможно.

Освен това, за Каръл е от съществено значение да научи внуците си да обичат природата, да създаде връзката им с нея. Затова и се стараят да бъдат на село през по-голямата част от годината. Самата тя също се чувства най-добре, когато е навън и сред природата.

А за следващите месеци няма търпение, защото се надява да може да прекарва повече време с най-близките си. В момента тя се вижда най-много със сина си Джеймс Матюс, който се премести в Бъркшир преди няколко месеца.

Нетърпелива е и за появата на най-новия член на фамилията Мидълтън. Слухът за бременността на Пипа се появи още в края на миналата година, но сега вече има и своето официално потвърждение. А бебето се очаква най-вероятно през пролетта.

Майката на херцогинята на Кеймбридж обаче има близка връзка не само с децата и внуците си, а и със своите зетове, единият от които е бъдещ крал на Великобритания. И с него, и с мъжа на Пипа Джеймс Матюс, тя се опитва да бъде изслушваща и разбираща. И нямаме съмнение, че й се получава, предава Daily Mail.

Принц Филип, здравословното му състояние и какво притесни кралския двор

Принц Филип притесни кралското семейство

Какво се случва със съпруга на кралицата

След появата на интервюто на Каръл Мидълтън стана ясно, че тя е помолила изданието да не бъде на корицата, за да не привлича толкова голямо внимание към себе си, докато принц Филип е в болница. Е, очевидно молбата й не е била изпълнена, но надали от кралския двор ще й се разсърдят.