През 2011 г. Пипа Мидълтън стана звезда за отрицателно време със секси формите си, които се откроиха в роклята й на шаферка на сватбата на сестра й Кейт и принц Уилям. След това тя заживя собствен живот като популярна личност, към която често насочваме погледи.

Пипа сякаш успя да излезе от сянката на сестра си Кейт, защото вече я виждаме не само по кралски събития, на които присъства. Ежедневието й също поражда интерес, заради който по-малката Мидълтън вече не може и на плаж да отиде спокойно. Но така е, когато сестра ти е херцогиня, а ти си не по-малко красива от нея.

35-годишната Пипа, чието истинско име е Филипа, стана майка за първи път на 16 октомври 2018 г. Дни след това я видяхме на първа разходка с бебето, а в края на миналата година зърнахме и вече поотрасналия й син.

Но най-приятната изненада е да видим самата Пипа по бански. По-малката сестра на Кейт може и да роди едва преди 11 седмици, но вече без притеснение се разхожда по плажно облекло и демонстрира стройна фигура

Семействата на Мидълтън и Матюс в момента са на слънчева следпразнична ваканция на остров Сейнт Бартс в Карибско море. Фамилията на съпруга на Пипа притежава един от най-луксозните хотели там и почивките им на това приказно кътче не са изключение, а по-скоро традиция, пише Daily Mail.

Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт Мидълтън, роди

Сестрата на Кейт Мидълтън роди

Бейби бум в и около кралския двор

Братът на Кейт и Пипа Джеймс също не пропусна веселбата, особено в компанията на новата си приятелка. Като гледаме и него, и се чудим дали пък да изглеждат повече от добре не е просто ген за семейство Мидълтън. А на Пипа можем само да завиждаме благородно за формите след раждането.