Преди месец стана ясно, че Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс са станали родители за трети път. Новината за раждането на втората им дъщеря беше съпроводена само от това, че то се е случило в болницата "Сейнт Мери", където са родени и принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Пипа Мидълтън, Джеймс Матюс и раждането на третото им дете

Голяма новина за сестрата на Кейт Мидълтън

Пипа стана майка за трети път

Сега вече е ясно и името, което сестрата на Кейт Мидълтън, е дала на дъщеря си.

38-годишната Пипа и 46-годишният Джеймс са се спрели на името Роуз (роза от английски) за третото си дете. От People поясняват, че розата се смята за цветето на месец юни, когато се е родило бебето. Името е на 61-о място по популярност сред женските имена във Великобритания.

Снимка 359143

Източник: SplashNews

Мидълтън и Матюс са родители още на тригодишния Артър и едногодишната Грейс. За третата бременност на Пипа научихме късно - чак по време на тържествения концерт за Платинения юбилей на кралицата през юни.

Снимка 289763

Източник: Getty Images

Роуз е шестото внуче на Каръл и Майкъл Мидълтън и е първа братовчедка на децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Очаква се още това лято шестте деца да се събират заедно за игра - Пипа и Джеймс се местят да живеят в Бъкълбери, който е на час с кола от двореца Уиндзор, където пък е семейството на Уилям и Кейт.