Може да не ни се вярва, но децата на Краля на попа вече са доста пораснали. Парис Джексън е вече на 24 години, а Принс Джексън - на 25.

Майкъл Джексън, Елвис Пресли, Джон Ленън - 11 известни личности и техните последни думи

Последните думи на звездите преди да умрат

Споменът за тях ще бъде вечен

И макар от смъртта на Майкъл Джексън да са изминали вече 13 години, синът и дъщерята му показват, че връзката помежду им е по-силна от всякога.

Последно Парис и Принс Джексън са се появили заедно на 2022 Harold and Carole Pump Foundation Gala - благотворително събитие, което се е състояло в Бевърли Хилс, Калифорния, в края на миналата седмица.

И двамата са минали по червения килим и са позирали за снимки, държейки се за ръка.

Освен тях, сред гостите на гала вечерта и бил награденият с Оскар актьор Джейми Фокс.

Както се предполага за събитие от подобен ранг, звездното присъствие е било гарантирано, като всички знаменитости са уважили събитието на организацията с присъствието си, за да подпомогнат благотворителната ѝ цел.

Парис Джeксън, Майкъл Джексън, модата и първото самостоятелно турне

Каква е връзката между дъщерята на Майкъл Джексън и Париж

Когато тръгнеш по пътя на баща си

За Harold and Carole Pump Foundation знаем, че набира средства и информира обществеността за терапии и лечение на рак. Чрез ангажиране на общественото внимание, работата с известни лица в спорта, както и хора, засегнати от тежкото заболяване, организацията осигурява финансова подкрепа за разработването на лечения за рак, програми и услуги, както и за закупуването на модерни медицински технологии, пише Just Jared.