Оказва се, че не е лесно да забравим коварния коронависрус, въпреки настъпващото топло време. Защото той ежедневно напомня за себе си. И продължава да заразява - без да подминава и популярни личности.

Ози Озбърн, Шарън Озбърн годишнината на риалити сериала The Osbournes

Приключението, което Ози и Шарън Озбърн няма да забравят

The Osbournes - 20 години по-късно

Още миналата седмица стана ясно, че Принцът на мрака - Ози Озбърн е дал положителна проба за COVID-19. Това обяви съпругата му Шарън в телевизионно токшоу, добавяйки, със сълзи на очи, колко е притеснена от този факт.

А само преди ден тя направи ново признание пред сайта TMZ - а именно, че вече всички в къщи са заразени с вируса. "Имам нови вести около семейството си", каза Шарън. "След съпруга ми, се зарази и дъщеря ми Кели, а сега, на свой ред, го имам и аз."

Снимка 572826

Източник: GettyImages

Добрата новина е, че Ози се справя добре с болестта, дори температурата му вече се е нормализирала и кашля по-малко.

А на въпроса дали Ози би станал от леглото, за да се погрижи за самата нея сега, когато и тя е носител на вируса, Шарън казва през смях, че това малко вероятно. И добавя, че всъщност се чувства добре и сблъсъкът ѝ с COVID-19 като цяло се е оказал лек.

От известно време насам Ози и Шарън споделят времето си между Щатите и Обединеното кралство. Плановете им са дори да се завърнат за постоянно в родната си страна, като причина за това изтъкват високите данъци в Лос Анджелис.

Принц Албърт, Covid-19 и новата му среща на монарха с вируса

На принц Алберт няма да му е за първи път

Неприятности в Монако

Междувременно стана ясно и, че Ози подготвя нов албум, който трябва да излезе през следващите няколко седмици - още през април той отвърди, че е завършен.